Pentueet


Tanskandogin pentu meiltä?

Ensiarvoisen tärkeänä pidän sitä, että oikea pentu löytää oikean kodin. Pentuja ei näin ollen luovuteta ilman sinun ja perheesi vierailua luonamme. Sinun tulee lupautua kouluttamaan pennusta yhteiskuntakelpoinen ja panostamaan pentuun heti luovutuksesta lähtien. Suotavaa on, että valmistaudut terveystutkimaan (lonkat, kyynärät, selkä ja sydän ultra) pennun sen ollessa 2 vuoden ikäinen. Näyttelyissäkin toivon sinun koirasi kanssa käyvän, edes muutaman kerran.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja useaan kertaan madotettuina. Mukaasi saat kattavan pentuoppaan ja laajan pentupaketin. Tietenkin myös kasvattajan elinikäisen tuen. 


Pentuopas

Pentuoppaaseen pääset tutustumaan jo pennun hankinta vaiheessa (suljetulta sivulta ladattavissa PDF-tiedostona) ja jonka saat itsellesi penun mukana painettuna versiona.

Ote pentuoppaasta...

ONNEKSI OLKOON! Sinulla on käsissäsi kennelimme ensimmäisen pentueen pentu. Elämän ihanimpia hetkiä on oman pennun kotiin saaminen. Omaan kotiin muuttaminen on koiranpennun elämän jännittävin päivä, ja uudelle perheelle suurtapahtuma.

Sinun on pennun omistajana hyvä tietää pentueen taustoja ja ajatuksiani tästä yhdistelmästä, miksi juuri tämä yhdistelmä?

Oppaasta löydät yleistä tietoa tanskandogista rotuna sekä 25 vuoden kokemuksellani jaan avoimesti kanssasi kaiken rotuun liittyvän osaamiseni.


Ota yhteyttä

Hanna ja Petri Salin

Kuusipiha 1, Raahe

050-4177 533

rockelements@gmail.com

@hannarockelements