KARAVAANARI
DOGIT

Karavaanari on kaikkien kaveri!

Tästä se kaikki alkoi. Elokuun lopulla 2017 pitkä odottaminen palkittiin, kun saimme meidän tarpeisiin rakennetun matkailuauton kotiin. Auton meille rakensi ja sisusti PK-Parts / Pekka Kytömäki. 

Auto: MB Sprinter 316 CDI Vm. 2013 

Autossa on pojille omatila matkustaa. Tilaan on käynti luonnollisestikin auton takaosasta, mutta myös ohjaamon puolelta. Tila on niin korkea, että Seppokin mahtui siellä seisomaan eikä pää yltänyt kattoon. Se on kuitenkin mielenkiintoista, että vaikka kuinka olisi tilaa niin aina nukutaan yhdessä nipussa ja yli puolet tilasta on tyhjillään. Tietenkin myös ilmastoinnista ja lämmityksestä on huolehdittu asianmukaisesti. Vain parasta meidän pojille ! 


Toukokuussa 2022 lähti sprintteri vaihtoon ja teimme PK-Partsin Pekalle tilauksen uudesta sprintteristä. Muutamia pieniä muutoksia tehtiin käyttökokemusten myötä auton rakennusratkaisuihin. Jälleen auto rakennettiin meidän tarpeidemme mukaisesti pohjia myöten Pekan toimesta. 

Auto: MB Sprinter 319 CDI Vm. 2022


Kaluston täydennystä suoritettiin loppukesästä 2019. Srintterin perään tuli asuntovaunu Knaus Sudwid 580 Exclusive vm. 2014. Niinhän se menee, et nälkä kasvaa syödessä. Eikä se ole harrastus eikä mikään jos se ei vie kaikkia rahoja. Asuntovaunu parkkeerataan kausipaikalle Raaheen Lohenpyrstöön ja reissaaminen jatkuu Sprintterillä entiseen tapaan. Kesällä sitten ulkoilutetaan vaunua Srintterin perässä. 

Maaliskuussa 2020 lähti vaunu vaihtoon. Knausin tilalle tuli Dethleffs Nomad 740 RFK vm. 2017. 


Karavaanarielämää