Rauhallinen kevät 2020

13.05.2020

Vuosi lähti käyntiin vauhdikkaasti, ilmoitin koiria näyttelyihin, suunniteltiin reissuja, odotettiin Helmiä saapuvaksi kotiin, miten kävikään? Helmi tuli meille helmikuun puolivälissä. Voin kertoa, että kolmea pentua viimeisimmän 2 vuoden aikana hoitaneena on pentukuume saanut kyytiä, oikeastaan se krooninen pentukuume on poissa. Helmikuussa käytiin (22.2.2020) Torniossa ryhmänäyttelyssä, missä Tarmo ja Antero olivat kumpikin rotunsa parhaita sekä Veikko sai sertin. Tuomarina Torniossa oli Hilkka Salohalla. Innolla odotettiin kevään kohokohtaa eli koiranäyttelyreissua Latviaan. Juuri tuolloin alettiin uutisoida koronasta, tilannetta seurattiin jännityksellä. Torstaina piti lähteä tienpäälle, mutta tiistaina tuli vahvistus reissun peruuntumisesta. Sittenhän se alkoi, kaikki näyttelyt peruttiin, tämän myötä kaikki suunnitellut reissut peruuntuivat, tilalle tuli tyhjyys kuitenkin pääasia, että pysytään terveenä. 

 Mitä tekikään mieheni, tämän hässäkän keskellä, no ostaa täräytti uuden asuntovaunun. Omassa hiljaisuudessa oli kehittänyt itsellensä valtavan vaunukuumeen, sehän ei tietenkään lähde kuin vaunua vaihtamalla. Nyt on vielä enemmän tilaa koirille, vaunussa vieläkin paremmat tilaratkaisut meidän tarpeisiin ja mikä parasta mahtuvat lapset meidän kanssa yöpymään vaunussa. 

Tylsää meillä ei ole ollut. Pilvi tuli Rovaniemeltä kotia etäopiskelemaan. Me ollaan oltu paljon vaunulla. Pääsiäisen aikaan pidettiin talvilomaa ja oltiin vaunulla koko tämä aika. Suvikin on päässyt intistä lomille ja hetihän sitä lähdettiin vaunulle, joten meidän seurana vaunulla on ollut Pilvi ja lisäksi Leevi ja Suvi, miten milloinkin. Minä en ole ollut yhtään harmissani vaikka kaikki reissusuunnitelmat ja näyttelyt peruuntuivatkin tänä keväänä. Näyttelyitä tulee ja menee, nautitaan tästä ajasta nyt täysillä. Tämä on ollut erilainen kevät. Vielä, kun nuo lapset tuossa pyörivät kaikki kolme niin pitää ottaa tästä ilo irti. Nyt on vietetty aikaa yhdessä viimeisen tapin takaa ja mahtavaa on ollut. Kaikesta huolimatta, kesä tulee, sen on varma. Kesää meiltä ei vie kukaan pois. Toki kesästäkin tulee erilainen kuin suunnitelmissa oli, mutta sehän ei meitä haittaa. 

Alle keräsin valokuvia kevään ajalta. Aurinkoista kevään jatkoa just sulle!