Peten perskärpänen Antero on poissa

10.05.2022

Tänään on se päivä, kun minun matkani on kuljettu loppuun. Olen sairas ja voimani ovat ehtyneet. Älä siis pyydä minua jaksamaan pidemmälle vaan pidä minua sylissäsi ja kerro minulle kaikista yhteisistä vuosistamme. Silitä turkkiani niin kauan kunnes olen siirtynyt rajan yli ja sydämeni on sammunut. Muistele minua mutta älä takerru minuun vaan jatka eteenpäin. Kun aika koittaa kohtaamme jälleen emmekä eroa koskaan.

Uskon, että jokaisella koiralla on tarkoitus ja jokainen koira opettaa meitä elämällään. Anterolla oli suurempi tarkoitus kuin koskaan osasin ajatella. Antero teki Petestä koiraihmisen! Antero oli täysin Peten koira. Oli ihanaa seurata, miten Antero opetti Petelle elämää koiran kanssa. Tämä meni niin, että Antero opetti Peteä eikä päinvastoin. Tässä kuviossa minun oli parempi jättäytyä taka-alalle.

Elämä Anteron kanssa oli helppoa. Anteron luonne oli täyttä kultaa. Antero oli hyvin vaatimaton, rauhallinen, helppo koira ja tyytyväinen kunhan sai pötkötellä sohvalla omassa nurkassaan Peten lähellä. Olen äärettömän kiitollinen ja onnellinen elämästä Anteron kanssa. Sain kerrankin omistaa näin ihana luonteisen tanskandogin. Upeinta ja ihaninta oli, että oikea koira ja oikea ihminen löysivät toisensa - Antero ja Pete

Antero viralliselta nimeltään Doggimainen Satasalamaa. 26.10.2015 - 10.5.2022. 

Tittelit C.I.B. FI MVA HeJW-16 V-18. 

Anteron kasvattaja on ystäväni Johanna Manninen. Syntynyt ja elänyt pentuaikansa Suvi ja Antti Heikkisen hellässä huomassa Sotkamossa. 

Lopetettiin ilman sairaudendiagnosointia, koska Anteron kunto romahti yllättäin (elintoiminnot heikkenivät muutamassa päivässä).

Kiitos Antero!