Messarireissu 2019

14.12.2019

Päälimmäisenä ajatuksena, olipahan mahtava reissu! Reissu oli kaikinpuolin loistavasti onnistunut reissu. Leevi ei ole koskaan aikaisemmin käynyt messarissa, joten otimme Leevin apupojaksi mukaan. Leevistä on oikeasti paljon apua poikien kanssa, hän on niin taitava apupoika. Reissu oli Leeville varmasti ikimuistoinen, heti perjantai-iltana pääsi ihastelemaan ja silitteelemään Maaritin upeita hevosia, sai yöpyä "omassa yksiössä" eli upeassa hevosautossa ja pääsi näkemään messarin näyttelyhulinaa. 

Lauantaina ensimmäisenä kehässä oli Paavo, tuomarilla Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Yllätyksekseni hienojen mustien seasta tuomari nosti Paavon ROP-pennuksi. Paavon jälkeen suunnistimme iltapäiväksi sinisten doggien pariin. Antero pääsi edustamaan kennel Doggimaisen sinisiä tanskandoggeja, kun Johanna otti Anteron mukaansa Vuolasvirtapalkintojen jakotilaisuuteen. Veikko jatkoi yllätysten päivää olemalla paras uros, saamalla sertin, nord-sertin ja tittelin HeW-19 Liettualaiselta tuomarilta Dainora Sudeikiene. Eikä tämä yllätysten päivä vielä tähän loppunut, loppu huipennushan oli vasta tulossa. Leevin kanssa lähdimme yhdessä viemään Paavoa ryhmäkisaan. Leevi pääsi katsomoon istumaan ja seuraamaan meidän menoa, tiedä vaikka olis vähän meidän puolesta jännittänytkin. 2 ryhmän pennut otti tuomari Kristiina Niemelä. Tuomari nosti Paavon jatkoon ja sijoittaen Paavon RYP 3:ksi. Kyllä tästä päivästä tuli yksi muistorikkaimmista näyttelypäivistä, mitä olen koskaan kokenut. 

Sunnuntailta ei muuta mainittavaa sitten tullutkaan kuin Paavo oli jälleen ROP-pentu tuomarilla Erika Häkkinen. Kehien jälkeen suuntasimmekin auton keulan heti kohti kotia. 

Ala kuvasatoa vuoden 2019 Messukeskuksen koiranäyttelystä.