Kesän 2019 näyttelyt

01.08.2019

Heinäkuun 14 päivä oltiin Oulussa ja oltiinhan me siellä 13 päiväkin, mutta siltä päivältä ei mitään muuta mainittavaa kuin, että heinäkuuta elettiin ja hiivatin kylmä oli. 

KV Oulu 14.7.2019 tulokset siis Doggimainen Isokarin Vartija TARMO PU1 CACIB VSP, Doggimainen Karpaattienkello VEIKKO PU1 SERTI ROP (ryhmässä Veikko nousi 6 parhaan joukkoon), Doggimainen Satasalamaa ANTERO PU2 CACIB ja Doggimainen Sinisten Kasvattajaryhmä KP. Tuomari: Taggart Sinead, Irlanti. 

Ei sää sunnuntainakaan mikään lämmin ollut. Eipä siinä kerennyt paljon kylmää miettimään, kun kaikki kolme poikaa kehässä juoksutin. Sisäinen lämpö tuli siitä ilosta, kun meidän pikkuveikkopeikko pärjäsi niin hienosti ja kyllä se fiilis loppukehässä oli uskomaton, kun tuomari otti meidät jatkoon. Enkä meinannut uskoa tuomaria, kun se laittoi parasuroskehässä Tarmon ykköseksi, siinä sai taas kehän reunalla porukat mun ilmeille nauraa. 

Eipäs olla aikaisemmin oltu näyttelyssä perjantaina ja vielä illalla. Kalajoen ryhmänäyttely oli siis perjantain 19.7.2019. Perjantai oli Veikon ja Tarmon päivä, kumpikin oli VSP. Doggimainen Karpaattienkello PU1 SERTI VSP & Doggimainen Isokarin Vartija PU1 VSP ja DOGGIMAINEN Kasvattajaryhmä ROP-Kasvattaja ja BIS4. Tuomari: ARGYROU STAVROS, Kypros.

Lauantaina 20.7.2019 suuntasimme jälleen Kalajoelle kansainväliseen näyttelyyn. Ja huh hellettä, Kalajoella meidän ei tarvinnut palella. Doggimainen Isokarin Vartija Tarmo PU1 CACIB ROP & Doggimainen Karpaattienkello Veikko PU1 SERTI ROP & Doggimainen Satasalamaa Antero PU4 & DOGGIMAINEN KASVATTAJARYHMÄ ROP. Edellisen päivän vihreät ruusukkeet vaihtuivat lauantaina punaisiksi ja voi sitä ilon määrää, Veikko ja Tarmo kummatkin rotunsaparhaita. En olisi ikinä uskonut, että Veikko siinä kovassa porukassa urosten nuorimpana ottaa ja pesee koko porukan. Uskomaton päivä!!

Alla kuvasatoa Kalajoen näyttelyistä.