2019 Kesälomareissu Norjaan

29.07.2019

Perjantaina 28.6.2019 startattiin tienpäälle, tarkoituksena olla reissussa noin 2 viikkoa. Ensimmäinen määränpää oli Tornio, josta seuraavana päivänä ajettiin Rovaniemelle. Rovaniemellä olimme Ounaskoski Campingissä. Rovaniemeltä jatkoimme matkaa maanantaina 1.7.2019 ja yllätykseksemme päädyimme Muonioon. Alunperin meillä oli tarkoitus ajaa Kilpisjärvelle, mutta sitten päätimmekin käydä katsomassa Harrinivan leirintäalueen. No, tiistaina sitten ajelimme Kilpisjärvelle, missä teimme leirin Kilpisjärven Retkeilykeskukseen. 

Yksi suunnitelma meillä oli tälle reissulle ja se oli Saanan valloitus. Onneksi kuulimme, että Saanalle menevät portaat oli purettu pois uusien tieltä, joten kulureitti Saanalle oli haasteellinen. Tämän vuoksi jätimme suosiolla Veikon pois matkasta. Mukaan otimme vain Anteron ja Tarmon, joka osoittauti todella hyväksi päätökseksi. Reitti Saanan huipulle oli todellakin haastava, varsinkin alkumatkasta. Niin me vaan kiivettiin huipulle ja olihan se mahtava kokemus!

Kilpisjärveltä jatkoimme matkaa Norjan puolelle. Noin viikon ajan olimme Norjassa ja suurimman osan tästä ajasta olimme Lofooteilla. Käy katsomassa kuvia kuvagalleriasta Norjan reissu kesällä 2019